Despre noi

Noi suntem COOLIBRI, creator și producător de uniforme și echipamente special proiectate pentru personalul companiilor care își desfășoară activitatea principală în contact direct cu clienţii.

COOLIBRI concepe și confecţionează uniforme și echipamente personalizate pentru domenii de activitate diverse, împărţite pe 4 segmente: uniforme HORECA, uniforme de lucru, medicale și de birou.

COOLIBRI oferă servicii puternic personalizate pe parcursul derulării întregului proces de vânzare, de la ofertare la design, conceperea și execuţia tiparului, croială, coasere, finisare și până la livrare.

Experiența pe care am dobândit-o ne recomandă în furnizarea produselor care sunt necesare angajaților companiilor și care îndeplinesc cerințele specifice fiecărei activități. Produsele noastre de cea mai bună calitate, transformă calitatea materialelor folosite în beneficii reale pentru angajații care le utilizează. Serviciile noastre sunt oferite în timpul și bugetul stabilite împreună cu clientul.

Cum Lucrăm

Dorim să parcurgem acești pași pentru a deveni partenerul de încredere și pe termen lung, în progresul companiei dumneavoastră.

DESPRE BRANDUL COOLIBRI

Uniforme profesionale. De la concepţie, prin producție, direct la livrare. Croite să impresioneze.

AGILITATE

Pentru COOLIBRI, agilitate înseamnă:

  • viteză rapidă de reacţie la solicitările clientului
  • proactivitate în relaţia partenerială pentru atingerea rapidă a scopurilor clientului
  • executarea etapelor de lucru în termenele stabilite, fără întârzieri

DESIGN

Pentru COOLIBRI, design înseamnă:

  • afirmarea statutului de producător ce acoperă toate stadiile specifice domeniului (de la design la conceperea și execuţia tiparului, croială, coasere, finisare și până la livrare)
  • studierea și înţelegerea problemelor și/sau necesităţilor clientului și lucrul îndeaproape cu acesta în găsirea soluţiilor optime la acestea
  • calitatea intrinsecă de prim rang a produselor (aspect contemporan, materiale confortabile și rezistente, funcţionalitate ergonomică)

Pentru COOLIBRI, realizarea unei uniforme necesită o atenţie deosebită încă din faza de concepţie. Noi plecăm de la nevoile persoanei care poartă o uniformă COOLIBRI, urmărind îndeaproape următoarele aspecte:

Protecţie

Nevoia de protecţie împotriva vremii (a intemperiilor, a temperaturilor) a existat de la începuturile umanităţii și îmbrăcămintea a reprezentat o invenţie primordială în acest scop. Între timp, evoluţia și tehnologizarea societăţii au dus la apariţia nevoilor de protecţie împotriva pericolelor din mediul de lucru sau împotriva riscurilor ocupaţionale. Fiecare tip de uniformă COOLIBRI ţine cont încă de la proiectare de specificul domeniului și meseriei pentru care a fost concepută.

Aspect atractiv

Psihologii consideră că frumuseţea este un element esenţial al vieţii umane. Oamenii simt nevoia să arate cât mai atractiv. Îmbrăcămintea poate afecta atitudinea morală a unei persoane în mod pozitiv. Design-ul atractiv al uniformelor COOLIBRI asigură un sentiment de confort mental, de eliberare și de elevare psihică pentru personalul dvs.

Identificare

Îmbrăcămintea poate satisface nevoia psihologică de apartenenţă la un grup (profesional, social, cu tradiţie etc.). Identitatea unui grup este etalată când membrii grupului se îmbracă similar. Uniformele sunt un astfel de mijloc de identificare ce acţionează ca un simbol al identităţii grupului. La uniformele produse, COOLIBRI utilizează toate instrumentele de design vestimentar (tipare, tipuri de materiale, finisări) pentru a crea imaginea pe care clientul dorește să o proiecteze în mintea consumatorilor săi.

Status

Statusul personal este poziţia, clasa, gradul sau rangul persoanei respective în raport cu ceilalţi. Un status înalt este asociat cu recunoașterea realizărilor și meritelor, prestigiul și acceptarea socială. Calitatea materialelor folosite și adaptarea la tendinţele din moda de specialitate nu mai sunt suficiente pentru o imagine de lider.

În consecinţă, COOLIBRI a consolidat, în beneficiul clientului, segmentul de cercetare și inovaţie în cadrul departamentului de design.

CONTACTați-ne

Contactați-ne pentru a găsi cea mai bună soluție de uniforme profesionale pentru afacerea dumneavoastră.

Broderia București, partener COOLIBRI